Inschrijfformulier 8-daagse reis Ertsgebergte
  • ZOALS BEKEND KUNNEN ALLEEN MAAR LEDEN en GASTLEDEN DEELNEMEN AAN ONZE EVENEMENTEN, REIZEN en ETENTJES. Als u derhalve nog geen lid of gastlid bent van Seniorenbelang Uden en u wilt toch deelnemen aan genoemd evenement, dan MOET U EERST LID OF GASTLID WORDEN. Dit kunt u hierna aangeven bij de keuzes. Het lidmaatschap kost € 25,00 p.j. met incassomachtiging en het gastlidmaatschap, voor andere KBO leden van buiten Uden en PCOB Uden leden kost € 12,00 p.j. met incassomachtiging. LEDEN: Als u lid wilt worden, dan kan dat door het inschrijfformulier voor nieuwe leden in te vullen. Dat kan digitaal via deze website bij HOME, of via de inschrijfformulieren die bij de ingang van Eigen Herd liggen. Bij KBO-GASTLEDEN: (dit zijn personen die reeds lid zijn van een andere KBO-afdeling) WORDT HUN INSCHRIJVING VOOR GENOEMD EVENEMENT BESCHOUWD ALS EEN AKKOORDVERKLARING VOOR HET GASTLIDMAATSCHAP VAN SENIORENBELANG UDEN EN WORDEN ZIJ DAARDOOR AAN DE HAND VAN HET OPGEGEVEN GASTLIDNUMMER OP DIT FORMULIER, AUTOMATISCH OPGENOMEN IN DE ADMINISTRATIE VAN SENIORENBELANG UDEN. PCOB-GASTLEDEN (dit zijn personen die reeds lid zijn van de PCOB Uden) DIENEN HET INSCHRIJFFORMULIER VOOR GASTLEDEN IN TE VULLEN OM DEEL TE KUNNEN NEMEN. DIT FORMULIER VINDT U OP DEZE WEBSITE BIJ: HOME of STAAT BIJ DE INGANG VAN EIGEN HERD. Alleen minder-valide leden kunnen desgewenst een (betalend) niet-lid als begeleiding meenemen.
  • Ondergetekende geeft hiermee te kennen te willen deelnemen aan bovengenoemd evenement ( 8-daagse reis Ertsgebergte 2025) en gaat daarmee akkoord met de voorwaarden voor deelname aan Evenementen van Seniorenbelang Uden en hun privacybeleid en met de Algemene Reis- en boekingsvoorwaarden van Brabant Expres.
  • Door ondertekening van dit formulier (= VERSTUREN) gaat u ermee akkoord dat u voor de ingeschreven persoon/personen van Brabant Expres een factuur ontvangt voor de verschuldigde deelnamekosten en dat u verantwoordelijk bent voor de juiste en tijdige betaling. hiervan.
  • Aantal deelnemers
  • Dit zijn de kosten voor deelname aan dit evenement per persoon welke door Brabant Expres in rekening worden gebracht via hun factuur.
  • Hier invullen of u wel of geen Annuleringsverzekering wilt van 6% van de individuele reissom en/of een Reisverzekering van € 2,00 per persoon per dag. (Excl. eenmalig € 4,50 poliskosten en 21% assurentiebelasting) Annuleringsverzekering Ja / Nee Reisverzekering Ja / Nee Eventuele opmerkingen - dieet of fysieke beperkingen